Top

Bakbanaan wortelkoekjes

bakbanaan wortelkoekjes
Auteur: Sabine

Dit recept is geïnspireerd op het wortelkoekjes recept uit het boek EetPaleo in 7 Stappen van Marinka. Ik vind dit echt een super goed boek (zowel qua informatie als recepten). Deze bakbanaan wortelkoekjes zijn echt te lekker. Ik geef ze mijn zoontje mee naar de opvang.

Dit recept is voldoende voor circa 8 koekjes. 

Ingrediënten:
3 el tapiocameel (ik had3el met een bolling erop!)
1 el kokosmeel
3 th thijm
1 th zout
1/2 bakbanaan
120 gram wortelen
1 ei
2 el water
1 th kelp

Hoe maak je het?
1. Schil de wortelen en de bakbanaan.
2. Rasp de wortelen en de bakbanaan. Ik heb ze in mijn keukenmachine geraspt.
3.Doe de wortelen, de bakbanaan in een kom met alle andere ingrediënten (dus de droge en de natte). 
4. Meng met een vork/lepel/oid goed door elkaar zodat alle ingrediënten goed vermengd zijn. Indien het te droog blijft voeg dan een klein beetje extra water toe.
5. Verhit de koekenpan en doe er bijv. ghee of kokosolie in om de koekjes in te bakken
6. maak een bolletje van de ingrediënten op je lepel en leg deze in je pan en druk vervolgens een beetje plat
7. Bak ze vervolgens aan beide kanten goud bruin.


Collage bakbanaan wortelkoekjes












Eet smakelijk!
Aanbiedingen