Top

Chocolade Marmer Cake

Auteur: Wendy van Paleo-Lifestyle

Ingrediënten:
1 pak Neutraliscious cakemix van Paleo Food Company
80 gram kokosolie
8 eieren
2 eetlepels rauwe cacaopoeder

Hoe maak je het?
 1 Verwarm de oven voor op 175 graden.
2 Smelt de kokosolie in een pan tot deze helemaal vloeibaar is (niet koken).
3 Haal de pan van het vuur en laat de kokosolie een paar minuten afkoelen (het mag niet weer stollen).
4 Mix de eieren door de kokosolie (ik gebruik een staafmixer).
5 Roer met een vork de cakemix door de eieren.
6 Schep de helft van het beslag in een andere kom.
7 Voeg de cacaopoeder toe en roer goed door.
8 Leg op de bodem van een springvorm een vel bakpapier en klem de rand op de vorm.
9 Vet de randen in met wat kokosolie.
10 Schep een flinke eetlepel van de lichtgekleurde mix in het midden van de vorm.
Schep een flinke eetlepel van de chocolade mix bovenop de lichtgekleurde mix. Blijf zo om en om door gaan tot al het beslag op is.
Voor het mooiste effect smeer je de mix niet uit over de bodem. Door steeds een nieuwe eetlepel in het midden van de vorm te scheppen loopt het beslag vanzelf uit over de hele bodem van de vorm.
11 Bak de cake in 20 tot 25 minuten gaar. Prik na 20 minuten met een houten prikker in de cake. Als deze droog is dan is de cake gaar.

Eet smakelijk!