Top

Indische Cake

Auteur: Simone Denis van Eetspiratie

Ingrediënten:
1 pakje Neutraliscious cakemix van Paleo Food Company
1 theelepel djahé (gemalen gember), verkrijgbaar bij de toko of supermarkt
1 (klein) theelepeltje gemalen nootmuskaat
2 theelepels gemalen kardemom, meestal te vinden bij de droge kruiden in de supermarkt
halve theelepel gemalen kruidnagels (deze kun je fijnmaken in een vijzel)
80 gram gesmolten kokosolie
8 eieren

Hoe maak je het?
1 Smelt de kokosolie laat deze even afkoelen en meng deze met de eieren (als de kokosolie te heet is, stollen de eieren).
2 Klop het mengsel met een garde en voeg de cakemix en de kruiden toe.
3 Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een kleine cakevorm (ongeveer 22 cm) met een stukje bakpapier.
4 Giet het beslag in de vorm en bak de cake voor minimaal 35 minuten.
5 Na 35 minuten test je met een satéprikker of de cake gaar is. Als de prikker er schoon en droog uitkomt is de cake goed. Is de prikker nat zet de cake dan nog even terug in de oven voor 5 tot 10 minuten.

Eet smakelijk!