Top

Pompoenbrood

Auteur: Sabine

Ingrediënten:
100 gr pompoenpitmeel
2 el pompenpitspread -of andere
noten/pittenspreads
75 gr koksolie
2 th kaneel
1/2 th zeezout
2 th bakpoeder
3 eieren
snufje zout

Hoe maak je het?
1.Verwarm de oven voor op 175 graden. 2.Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en meng alles goed door elkaar.
De kokosolie moet gesmolten en lauw zijn. 3.Giet het beslag nu in de cake of taartvorm.
Let erop dat je deze goed invet met bijv. gesmolten kokosolie.
4.Zet het nu in de oven voor circa 25 minuten
op 175 graden indien je net als ik een
grote taartvorm hebt gebruikt. Heb je een
kleinere vorm of cakevorm en is je cake/taart
wat hoger bak het dan langer. Dit is even uittesten.
5.Wanneer je vork er schoon uit komt is het deeg van binnen goed en kun je genieten van je heerlijke pompoenbrood.

Eet smakelijk!